News Flash:

Adela Popescu a fost infectata cu Covid pentru a doua oara. „Dauna totala”

4 Februarie 2022
455 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu a anuntat in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea ca sufera de COVID-19. Starea de sanatate a actritei nu este una grava, insa aceasta incearca asa cum poate sa il protejeze pe Adrian, cel de-al treilea ei copil. Vedeta a mai declarat ca urma sa se vaccineze, insa a asteptat sa treaca o perioada dupa nastere.

Adela Popescu nu trece prin cea mai buna perioada din viata ei. Vedetei i s-au dat peste cap toate planurile pentru ca tocmai ce a aflat ca are Covid. Colegii ei s-au mobilizat foarte repede si l-au adus pe Cabral in locul ei. Sotia lui Radu Valcan a declarata ca statea ei de santatea este la limita dintre bine si rau si ca nici nu se plange, dar stie ca putea fi mai bine. Din pacate, tot ce ramane de facut este sa se izoleze alaturi de familie. Asa cum a declarat, vedeta nu poate si nu are cum sa stea departe de cei dragi, asa ca a decis ca aceste zile sa le petreaca in casa cu ei 

,,Am doua teste pozitive. Ma simt mai bine decat data trecuta. Imi curge nasul si gatul ma doare. Nu sunt dauna totala", a marturisit vedeta.

Vedeta a mai spus ca nu ii poate proteja pe cei dragi si ca o parte foarte mare din Romania este infectata cu Covid-19 la momentul actual.

,,Noi ne izolam toti, acum ce sa zic, nu pot sa ii protejez pe cei dragi, cei dragi nu m-au protejat pe mine. Dar o mare parte din Romania are Covid-19", a mai spus Adela Popescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006407 (s)