News Flash:

Cuza si Emi, in razboi cu sotii Natanticu. ”A doua greseala a lui tata Nicu pe ziua de azi”

13 Octombrie 2021
567 Vizualizari | 0 Comentarii
Emi si Cuza

Asia Express scoate la iveala cele mai rele trasaturi ale concurentilor care, pusi in situatii extreme, uita de bunele maniere si ar face orice pentru a ajunge pe primul loc la Irina Fodor. Editia de aseara a mai pus paie pe foc intre doua echipe si, daca pana acum rivale s-au afirmat echipele Zarug, Lorelei si Adriana Trandafir, Maria Speranta, mai nou, nici Emi si Cuza si familia Natanticu nu mai sunt prieteni.

Editia de aseara a fost una dintre cele mai solicitante pentru concurentii Asia Express. Ceea ce avea sa fie un destinatie obisnuita cu o proba destul de simpla s-a dovedit a fi o adevarata bataie de cap pentru toate echipele. In afara de Mihai Petre si Elwira, toate echipele au gresit destinatia, nimeni nu a putut sa ii ajute, iar pe taximetristi s-a dat o adevarata bataie. Dupa lungi insistente, Cuza si Emi au reusit sa plateasca un taximetrist care sa ii duca la misiune, dar pe ultima suta de metri l-au furat Eliza si Cosmin Natanticu. Asta i-a infuriat la culme pe baietii de la Noaptea Tarziu si s-au asigurat ca ii bat obrazul lui Natanticu pentru gestul facut.

”I-am zis sa ne plateasca si noua taxi-ul... Sase kilometri, cat sa fie. Intr-un final, vine cu noi la statia de taxi, unde ne intalnim cu tata Nicu si Lizi, care strigau pe taximetristi. Natanticu s-a bagat in fata noastra si omul nostru intra sa ne plateasca biletele si.... I-am zis ca e al nostru, ca vrea sa ne plateacsa taxi-ul, sa nu se bage. L-au zapacit pe ala si i-a luat pe ei si pe noi nu... Ba, nene, nu mi-l lua pe ala de l-am convins eu sa-mi plateasca. Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greseala a lui tata Nicu pe ziua de azi”, a declarat Cuza, la Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004549 (s)