News Flash:

Cristina Ciobanasu si-a vizitat pentru prima oara mama in Italia. Cum arata cea care i-a dat viata?

13 Octombrie 2021
524 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobanasu este urmarita de milioane de oameni in fiecare joi in serialul ”Adela”, iar cei care o vad acum, cu siguranta isi amintesc nostalgici de inceputurile ei. Criss a crescut in acelasi timp cu fanii ei, iar de la rolul din ”Pariu cu Viata”, fosta iubita a lui Vlad Gherman a reusit sa dea viata unora dintre cele mai cunoscute personaje din industria serialelor romanesti.

Ceea ce nu multi isi mai amintesc este inceput lui Criss. Aceasta nu a avut parte tocmai de o viata roz, ci a debutat in televiziune ca un caz sustinut de emisiunea ”Dansez pentru tine”. Criss locuia in Botosani intr-o casa cu o singura baie, iar talentul artistic l-a mostenit de la bunica ei. Ruxandra Ion, cea care producea seriale pentru ProTV si Acasa TV i-a dat primul rol in telenovela ”Ingerasii” in care a jucat si Adela Popescu, iar de atunci a inceput sa fie prezenta in toate productiile romanesti care poarta semnatura Ruxandrei. 

Acum, intr-o pauza de cateva zile de la filmarile serialului de pe Antena 1, Criss a decis sa isi viziteze mama tocmai in Italia, iar momentul a fost unul extrem de emotionant. ”Este pentru prima oara cand reusesc sa ii fac o vizita mamei in Italia. Amandoua am fost extrem de emotionate. Nu stiam ce sa ne povestim mai repede, pe unde sa ne plimbam, cum sa faca sa imi arate in doar cateva ore locul in care traieste de atatia ani… ma intorc in Pesaro cu inima plina… Te iubesc, mama si iti multumesc pentru toate eforturile pe care le-ai facut ca sa ne fie noua bine❤️????”, a fost mesajul transmis de Cristina Ciobanasu mamei sale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)