News Flash:

Mario Fresh si Alexia Eram, adevarul despre relatia lor. Mai sunt sau nu cei doi impreuna?

26 Iulie 2021
719 Vizualizari | 0 Comentarii
alexia mario

Cuplul Mario Fresh si Alexia Eram isi tin fanii ca pe jar. Cei doi nu s-au mai afisat de ceva timp impreuna, iar urmaritorii lor cred ca deja au pus capat relatiei.

Mario si Alexia obisnuiau sa se afiseze peste tot impreuna. Fiica Andreei Esca s-a intors de mai bine de un an in tara, a avut multe proiecte si a reusit sa isi cumpere si primul apartament. Desi multi se asteptau ca cei doi indragostiti sa se mute impreuna, realitatea a fost alta. Fiecare sta la casa lui, iar dupa sirul de vloguri pe care l-au facut impreuna, cei doi nu s-au mai afisat impreuna.

De ce cred fanii ca cei doi s-au despartit? Ultimele lor poze impreuna sunt postate acum mai bine de o luna, iar fiecare dintre ei calatoreste in parti diferite. In timp ce Mario s-a distrat la malul marii alaturi de prietenii lui, Alexia este in Grecia alaturi de prietenele ei. Fanii au observat separarea si l-au intrebat pe Mario de ce nu este alaturi de iubita lui. Artistul nu a stat prea mult pe ganduri si le-a spus fanilor curiosi ca nu a mers cu iubita lui pentru ca nu ii place Grecia.

Cei doi nu au declarat nimic oficial cu privire la o posibila despartire. Acum ceva timp, invitat in cadrul unei emisiuni, Mario Fresh a declarat ca lucrurile merg foarte bine intre el si iubita lui. ”Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007215 (s)