News Flash:

Politia, descinderi acasa la Brigitte si Florin Pastrama. Cei ilegalitati au comis cei doi in timpul pandemiei

22 Iulie 2021
586 Vizualizari | 0 Comentarii
brigitte florin

Brigitte si Florin Pastrama nu trec prin cea mai buna perioada a vietii lor. Business-urile care le-au bagat cateva mii de euro in conturi au fost descoperite de oamenii legii care au ajuns la concluzia ca sunt ilegale.

Pandemia i-a invatat pe multi sa se descurce prin propriile mijloace. Din aceasta categorie fac parte si Brigitte si Florin Pastrama, sotul ei. Cei doi au gasit o varianta simpla si sigura de a face bani: branduri contrafacute. Brigitte s-a specilizat in perioada pandemiei in branduri contrafacute, iar site-ul pe care le vindea genera profit substantial. Vedeta si sotul ei au stiut sa profite de cel mai cautat lucru din aceasta perioada, iar masca de protectie a fost salvarea lor.

Cei doi vindeau masti de lux la preturi cu mult mai mari decat alti comercianti si asa s-a ajuns la punerea pe picioare a unui business impresionant, cu o cifra de afaceri uriasa. Oamenii legii s-au sesizat si in aceasta dimineata au avut loc descindere la casa cuplului din judetul Ilfov. Brigitte si Florin vor fi chemati in fata legii si vor trebui sa dea explicatii cu privire la business-ul din pandemie care i-a imbogatit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)