News Flash:

ADDA, detalii despre boala de care sufera. ”Era sa fac soc anafilactic”

23 Iulie 2021
690 Vizualizari | 0 Comentarii
adda

Dupa Asia Express, ai fi zis ca nimeni si nimic nu o mai poate dobori pe Adda. Artista este cel mai bun exemplu de determinare si curaj, dar asta nu inseamna ca nu are si ea punctele ei slabe.

Alergia, bat-o vina. Adda a ajuns pe mana medicilor, semn ca sezonul de toamna nu ii prieste mai deloc. Artista impartaseste fiecare moment cu fanii ei de pe Instagram si a vorbit deschis cu urmaritorii ei despre pastila care i-a dat viata peste cap.

”Pastila provoaca alergie unor persoane care au sensibilitate. Cand pastila respectiva se descompune, raman niste resturi care migreaza unde vor ele si pot provoca alergii violente si dupa o saptamana.”, a scris artista pe Instagram.

Adda se lauda cu o talie de viespe si multi s-au intrebat cum a reusit sa slabeasca atat de mult. 

”Mananc alimente fara histamina - am intoleranta! Fara gluten - am intoleranta. Am renuntat si la zahar - tot din cauze medicale. Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata. Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise, pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul. Beau multa apa! Iau vitamine si suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente si stres. Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nicio dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de rezultatul analizelor!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004726 (s)