News Flash:

Gina Pistol, hartuita pe Instagram. ”Este un semnal de alarmă... ”

26 Iulie 2021
686 Vizualizari | 0 Comentarii
gina pistol

Gina Pistol si Smiley sunt in centrul atentiei de cand au devenit parinti. Cei doi nu au aratat-o deloc pe Josephine pana acum, iar asta se pare ca ii nemultumeste cel mai mult pe fanii celor doi.

Gina Pistol este recunoscută pentru faptul ca refuza sa isi arate fetita in online. Nici ea, dar nici Smiley nu considera ca este un moment bun pentru cea mica sa fie vazut pe social media si se pare ca au motive intemeiate sa faca asta. Daca pana acum nu a declarat nimic despre aceasta decizie de a tine-o pe cea mica departe de online, Gina nu a mia putut rezista si a rabufnit pe Instagram.

Prezentatoare tv este hartuita de o femeie care ii trimite mesaje pline de amenintari, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care Gina prefera ca urmaritorii ei sa nu o vadă pe Josephine.

”Postasem unul dintre mesaje dupa care l-am sters si l-am repostat. Eca un semnal de alarma, nu mi se par normale astfel de mesaje. Se vede clar ca doamna respectiva are o problema si nu as mai vrea sa explic de ce nu vreau sa-mi arat copilul in lumea asta virtuala. Uite d-aia! De obicei, cei care ma cearta ca nu-mi arat copilul sunt oameni agresivi, foarte agramati si oameni care au probleme”, a spus iubita lui Smiley.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006519 (s)