News Flash:

Nicole Cherry a intrat in gura fanilor. Ce gest obscent i-a revoltat pe urmaritorii artistei?

26 Iulie 2021
543 Vizualizari | 0 Comentarii
nicole cherry

Nicole Cherry si-a pus internetul in cap. Artista a vrut sa inchida gura tuturor celor care o critica ca a ramas insarcinata de la o varsta atat de mica, dar se pare ca planul nu i-a reusit. 

Nicole Cherry a intrat in gura fanilor din cauza unui videoclip postat pe TikTok. Viitoare mamica a primit multe mesaje jignitoare de cand a anuntat ca este insarcinata, dar nu a avut timp sa dea replica in parte fiecaruia. Artista s-a gandit sa imbine utilul cu placutul, asa ca a facut un filmulet pe TikTok unde a decis sa arate un semn obsecen fanilor. Actiunea Ciresicai nu a facut decat sa puna si mai multe paie pe foc. Fanii s-au aprins imediat si au inceput sa o ia la intrebari pe artista. ”Frumoase gesturi. Demne de o persoană publică. Restul nu mai contează.”, ”Nu mi se pare ok să faci copii la 22 de ani când tu ești un copil”, ”Ce educație o să dai tu la copilul tău?” au fost doar cateva dintre replicile acide ale fanilor.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.” a fost mesajul postat de Nicole atunci cand a anuntat ca este insarcinata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005904 (s)