News Flash:

Anda Adam, taxata dur in online. Ipostaza care i-a revoltat pe urmaritorii de pe Instagram

22 Iulie 2021
599 Vizualizari | 0 Comentarii
anda adam

Anda Adam este una dintre cele mai active vedete de la noi. Conturile de socializare ale vedetei sunt o adevarata incantare pentru fanii ei, iar imaginile pe care aceasta le posteaza primesc mii de aprecieri. 

Nu poti multumi pe toata lumea, iar Anda Adam stie asta. Vedeta i-a cucerit pe urmaritorii ei cu ipostazele incendiare in care se pozeaza mereu, dar una dintre cele mai recente imagini a starnit un val de reactii in online. Anda si fiica ei au o relatie speciala, asa ca de fiecare data cand are ocazia, vedeta se mandreste cu cea mica pe Instagram si nu numai. Aflandu-se la piscina, Anda a sarutat-o pe buze pe fetita ei, iar gestul artistei a fost dur criticat de catre fanii care nu au inteles de ce trebuie sa se posteze in astfel de ipostaze pe Instagram. 

Anda nu a oferit niciun raspuns internautilor revoltati, dar un psiholog a interpretat actiunea Andei ca fiind nu tocmai una potrivita. nsă în cazul copilului foarte mic acest gest este contraindicat înainte de toate din cauze care ţin de igienă. Şi medicii recomandă să nu facem acest lucru din considerente legate de sănătatea copilului. Iar pe măsură ce copilul creşte, devine un gest cu încărcătură sexuală. De aceea, dacă părinţii obişnuiesc să facă acest gest, copilul poate ajunge să fie confuz în ceea ce priveşte semnificaţia lui şi chiar să fie jenat. Mai ales că sunt părinţi care fac acest gest şi în public”,a explicat psihologul Keren Rosner

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004685 (s)