News Flash:

Alex Velea a cerut-o de sotie pe iubita lui, Antonia. Cat valoreaza inelul si cum arata

22 Iulie 2021
783 Vizualizari | 0 Comentarii
anto velea

Antonia si Alex Velea trec prin cea mai frumoasa perioada din viata lor. Artistul si-a facut curaj si a cerut-o de sotie pe cea care ii este iubita de mai bine de 8 ani. Antonia a raspuns afirmativ si nu este exclus ca in curand sa bata clopote de nunta pentru cei doi.

Astazi este o zi speciala pentru cuplul Antonia - Alex Velea. Cei doi artisti sunt de nedespartit si de multe ori fanii lor s-au intrebat pe cand nunta sau macar inelul pe degetul artistei. Fanii celor doi nu mai trebuie sa astepte marele moment pentru ca s-a intamplat deja. Alex a cerut-o de sotie pe Antonia si a postat deja prima poza cu artista in care are pe deget inelul de logodna. Imaginea postata pe Instagram cu descrierea ”A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!” a strans mii de like-uri si comentarii cu felicitari.

Bijuteria este una speciala si pretioasa pentru care Alex a scos din buzunar 20.493 de lei si a fost achizitionat din magazinele Teilor, cele ale caror imagine este de ceva timp Antonia.

Dupa divort Antoniei de Vicenzo, bineinteles ca intrebarea multora a fost ”pe cand nunta cu Alex Velea?”. Antonia a pastrat mereu discretia si nu a abordat de prea multe ori acest subiect, asa ca iubitul ei, Alex Velea a rupt tacerea. Artistul a fost invitat la XNS si a fost cat se poate de sincer cu privire la planurile lor de viitor.

”O sa se casatoreasca toata lumea anul asta. Si noi ne dorim treaba asta. Sa nu mai traim in concubinaj. Asteptam sa vedem ce se intampla. Inca e o perioada dubioasa.”, a declarat artistul.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (•iamvelea)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005220 (s)