News Flash:

Mesajul lui Alex Velea pentru Andra, sotia lui Maruta. ”Andra este un monstru... ”

22 Iulie 2021
1776 Vizualizari | 0 Comentarii
andra velea

Alex Velea este unul dintre artistii de la noi care s-au invatat de-a lungul timpului cu fel de fel de rautati gratuite venite din partea publicului, mai ales de cand si-a schimbat stilul muzical. Velea nu obisnuieste sa dea replica la schimb, dar atunci cand simte ca s-a umplut paharul, iubitul Antoniei prefera sa fie primul care pune punct unui scandal. 

Acum ceva timp, artistul a postat un mesaj pe Insta story in care sublinia clar ca il deranjeaza comportamentul prezentatorului Catalin Maruta care se leaga mereu de el si de Antonia pentru a face audienta cu rubrica ”Mananci tot sau iti ia gura foc” din emisiunea lui. Nu putine au fost datile in care invitati precum Mario Fresh, Alexia Eram, Randi si multi altii au ales sa raspunda provocarilor si intrebarilor care ii includeau pe Alex si pe Antonia.

Daca pe Maruta nu il apreciaza pentru comportamentul lui, artistul nu are aceeasi parere si despre Andra. Velea o apreciaza foarte mult pe artista si nu exclude posibilitate unei colaborari. ”Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din Romania. Are talent urias, a muncit mult pentru el, este extraordinara. Dar, sincer, nu se pune insa problema unei colaborari intre noi, Maruta decide tot. Stiu ca Mihai (tatal Andrei, n. red.) ar fi vrut, el ma place, ii place ce cant, ne respectam, dar nu se poate sa colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie.”

Nici tatal Andrei nu are parere rea despre Velea. ”O spun, la modul serios, si ca manager, dar si ca tata al Andrei. Pe Andra nu o intereseaza ce face Catalin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare isi vede de cariera lui, nu se amesteca lucrurile. Eu mi-am crescut copiii sa fie artisti, si asta si sunt, au cariere serioase in spate. Si asta fara sa se implice in tot felul de discutii nu tocmai potrivite pentru statutul lor.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004521 (s)