News Flash:

Maria Ciobanu, despre drama vieții sale. Artista a trăit un chin alături de Ion Dolănescu: “Nu le doresc nici dușmanilor!”

2 August 2022
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Ciobanu Ion Dolanescu

Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, dar se pare că cea mai mare suferință i-a provocat-o chiar cel care a făcut-o mamă, Ion Dolănescu.

Cei doi s-au căsătorit doar cu numele

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu rămân unele dintre cele mai grele nume din industria folclorului. Cei doi interpreți au trăit ani buni o poveste de iubire, despre care s-a vorbit mulți ani. Se pare, însă, că relația lor nu a fost deloc roz, ci una plină de greutăți.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu nu au fost niciodată căsătoriți cu adevărat. S-au cunoscut când amândoi erau implicați în alte relații, iar artistul era chiar și căsătorit, motiv pentru care nu a divorțat de fosta soție, dar ales să facă o petrecere de nuntă cu Maria Ciobanu. Acest lucru a frustrat-ontoată viața pe artistă, iar la un moment dat a făcut-o să plece.

Maria Ciobanu, agresată de Ion Dolănescu

Ani la rând, Maria Ciobanu a refuzat să vorbească despre despărțirea de Ion Dolănescu. Au format un cuplu iubit, despre care s-a vorbit mult timp la vremea respectivă, dar cei doi artiști au preferat să păstreze discreția în ceea ce a privit relația lor.

Totuși, am făcut ceva declarații după trecerea timpului. În timp ce Ion Dolănescu mărturisea că Maria a decis de bunăvoie să plece, aceasta a mărturisit că nu ai putut suporta tratamentele la care artistul o supunea. L-a iertat pentru toate bătăile la care ar fi supus-o, dar sufletu nu a mai lăsat-o să stea lângă el.

„Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească. Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. Am suferit foarte mult. L-am divinizat pe Ion Dolănescu. Cum să mai țin acum la omul care mi-a luat copilul? Dumnezeu e mare și ne iartă pe toți. Și eu l-am iertat pe tatăl copilului meu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu talent și am putut să-mi câștig singură existența”, spunea artista cu mulți ani în urmă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005418 (s)