News Flash:

Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Și-a părăsit iubita pentru celebra artistă

1 August 2022
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
297099409 644135193744036 8712678727015420972 n

Principalul subiect al momentului este relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi sunt abia la început de drum, dar lucrurile au evoluat rapid între ei. Theo Rose este deja cunoscută de o țară întreagă, dar nu mulți îl cunosc pe noul ei iubit.

Anghel Damian, actor și regizor de succes

Anghel Damian a devenit cunoscut pentru rolul său din Vlad, unde l-a interpretat pe personajul Adrian Anuntei. De asemenea, Damian a scris și scenariul pentru acest serial și a primit și premiul UCIN pentru cel mai bun actor în rol secundar, după ce l-a interpretat pe Prințul Carol în filmul “Queen Marie of Romania”.

Anghel Damian trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale atât din punct de vedere profesional, dar și personal, având în vedere că se iubește cu Theo. Înainte a avut de opt ani cu actrița Lia Bugnar, cu mai bine de 20 de ani mai mare decât el. Au fost fericiți împreună și au trăit o frumoasă poveste de iubire, dar se pare că au decis să pună punct pentru ca regizorul să înceapă o nouă relație alături de Theo.

Regizorul a recunoscut, la vremea aceea, că Lia a fost cea de la care a avut multe de învățat și lângă care a trăit clipe frumoase.

«Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, afirma Anghel Damian.

Theo și Anghel și-au recunoscut relația

Theo Rose și Alex Leonte au pus punct relației lor, după ani buni în care s-au iubit. Cei doi păreau de nedespărțit și toată lumea se aștepta ca cei doi să îmbătrânească împreună, dar se pare că au ajuns la final.

Theo Rose a confirmat că este într-o relație cu un alt bărbat, respectiv cu Anghel Damian. A fost criticată pentru faptul că și-ar fi înșelat partenerul, dar a declarat că și-au spus totul pe față și nu se poate vorbi despre infidelitate.

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007042 (s)