News Flash:

Marea premiera „Chefi fara limite” va avea loc mai repede decat se asteptau telespectatorii

2 Februarie 2022
339 Vizualizari | 0 Comentarii
Chefi fara limite

Numaratoarea inversa pentru premiera Chefi fara limite a inceput. Noul format de adventure-cooking show, primul din Romania, debuteaza la Antena 1 cu 3 editii consecutive: duminica, 20 februarie de la ora 20:00, luni si marti, 21 si 22 februarie, de la 20:30. Chefi fara limite, show-ul care combina intr-un mod spectaculos gatitul cu calatoriile si aventura, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinatii elene superbe si situatii pline de suspans si adrenalina.


Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu sunt protagonistii acestui format, iar indragitii chefi vor coordona fiecare cate o echipa, miza fiind aceea de a demonstra ca un bucatar pasionat se poate descurca in orice conditii si ca isi poate depasi limitele.Departe de confortul unei bucatarii, fara camari bine aprovizonate, chefii si concurentii vor fi nevoiti de multe ori sa isi procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce intreaga competitie la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi si ei nevoiti sa iasa din bucatarie si sa se alature concurentilor pentru ca echipa lor sa iasa castigatoare in anumite confruntari.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, este cea care ii va coordona si le va fi alaturi chefilor si concurentilor in aceasta aventura. Chef Iosif Stefanescu va fi cel care arbitreaza misiunile chefilor si ii va insoti la fiecare proba alaturi de un judecator local, pentru a se asigura ca totul decurge conform indicatiilor, iar Marius Tudosiei va aduce in prim plan partea gastronomica a Greciei.

Spre bucuria celor din fata micilor ecrane, Chefi fara limite va fi difuzat de 3 ori pe saptamana, la Antena 1, dezvaluindu-le telespectatorilor retete traditionale, preparate originale cu savoare elena, locuri superbe si aventura cat cuprinde. Marea premiera a show-ului poate fi urmarita duminica, 20 februarie de la ora 20:00, luni si marti, 21 si 22 februarie, de la 20:30., arata comunicatul de la Antena 1. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004512 (s)