News Flash:

Cine este, de fapt, Vlad Mornea – „Escrocul Clujului” care a inselat zeci de persoane cu un milion de euro

9 Noiembrie 2022
806 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Mornea


Clujeanul acuzat ca a inselat zeci de persoane, cu un milion de euro, a fost trimis in judecata. Dosarul escrocului „de profesie” Vlad Mornea, cel care a imprumutat de la oameni suma fabuloasa, este uluitor.

Vlad Mornea se afla in stare de arest si va fi judecat la Judecatoria Cluj-Napoca. 18 persoane sau firme au fost victimele teparului, de la care a incasat, in total, suma uriasa de un milion de euro.

Multi oameni au si renuntat sa mai ceara banii, crezand ca nu vor mai recupera nimic.

Vlad Mornea este din Campia Turzii si a fost arestat preventiv in data de 1 august 2022. Anchetatorii au facut perchezitii la acesta, dupa ce oamenii pagubiti au protestat in fata locuintei lui din Cluj-Napoca, avertizand ca escrocul vrea sa fuga din tara.


Modul de operare: Cum dadea tepe Vlad Mornea
Unul dintre pagubiti spune ca i-a imprumutat lui Vlad Mornea suma de 25.000 de lei. Teparul a spus ca va aduce telefoane la preturi rezonabile si banii ar fi reprezentat un avans. O parte din acestia au fost dati si cu imprumut. Telefoanele ar fi venit din Ungaria, dar nu au ajuns niciodata!

Altii au fost trasi pe sfoara cu alta metoda: „A venit la noi cu o comanda mai mare, dupa care noi am livrat-o in doua transe, insumand 23.700 de euro. A platit 3.000 de euro si apoi nimic. Cumpara terminale telefonice scumpe si platea si tot cumpara si platea, dar la un moment dat venea, cumpara si spunea ca va plati cand ajunge la birou, dar nu a mai aparut”, s-a plans administratorul unei firme.

Vlad Mornea administra un magazin GSM intr-un mall. Un alt clujean spune cum a fost pacalit: i-a dat bani pentru un telefon, iar el a spus ca trebuie sa cumpere minim doua. „Am zis ok, iar dupa ce am platit mi-a zis ca daca mai cumpar doua imi da toti banii inapoi si telefonul gratis”. Prin aceasta metoda, omul a pierdut 18.400 de lei.

Vlad Mornea, ironic: Ce spune despre milionul de euro
Un alt pagubit i-a dat 20.000 de euro si spune ca exista un grup de WhatsApp cu toate victimele lui Mornea, daunele ajungand la 654.000 de euro.

Un alt pagubit, un dezvoltator imobiliar, i-a dat escrocului nu mai putin de 200.000 de euro! Paguba totala este de peste 800.000 de euro, dar sumele totale ar putea insuma 1 milion de euro.

Cel acuzat de escrocherii este insa ironic: „Am vazut si eu ca e un milion de euro. Prima data i-as numara, daca i-as avea”, afirma Vlad Mornea, cel acuzat ca a inselat zeci de persoane.

Pana acum, 17 persoane au depus deja plangere la Politia Cluj si se banuieste ca Mornea ar fi investit banii in crypto, pe care i-ar fi pierdut in urma prabusirii pietei de monede virtuale, scrie stiridecluj.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005200 (s)