News Flash:

Romania scoate avioanele F-16: exercitii la joasa in altitudine. Oamenii vor vedea avioanele de aproape

8 Noiembrie 2022
199 Vizualizari | 0 Comentarii
avioanele F 16

Fortele Aeriene ale Romaniei anunta exercitii cu avioane de tip F-16 Fighting Falcon in zona de sud-est a tarii. Avioanele vor zbura la altitudini scazute si vor putea fi vazute de catre cetateni.

”Aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Romane executa in data de 8 noiembrie a.c., zboruri de antrenament la inaltimi mici (aproximativ 150-2.000 m inaltime fata de sol) in sud-estul tarii.

Mentionam ca aceste activitati de zbor, planificate cu un an inainte, sunt executate in conformitate cu Planurile de Instruire in Zbor si in concordanta cu reglementarile aeronautice in vigoare, avand drept scop cresterea nivelului de antrenare a personalului navigant si mentinerea capacitatii actionale a Fortelor Aeriene Romane.

Statul Major al Fortelor Aeriene se preocupa constant pentru diminuarea impactului activitatilor aeronautice asupra comunitatii locale, urmarind in acelasi timp indeplinirea obiectivelor de pregatire a pilotilor, in conformitate cu cerintele specifice, obiective care includ si executarea unor antrenamente adecvate conditiilor actuale.”, arata Fortele Aeriene Romane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006344 (s)