News Flash:

Madalina Ghenea, ravasitoare la Festivalul de Film de la Taormina. Romanca a purtat o rochie indrazneata care a lasat mult la vedere

5 Iulie 2022
670 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghenea

Madalinei Ghenea ii merge mai bine ca niciodata. Romanca a bifat in timpul pandemiei mai multe roluri ca niciodata si, unde mai pui ca toate sunt in productii de mare succes?! Dupa „House of Gucci” unde a jucat alaturi de Lady Gaga, Jared Leto si Salma Hayek, fanii vor avea ocazia sa o vada pe Madalina alaturi de un celebru actor de la Hollywood. In plus, laudele deja si le-a primit in cadrul Festivalului de Film de la Taormina. 

Madalina Ghenea atrage privirile peste tot pe unde merge. Recent, in cadrul Festivalului de Film de la Taormina, romanca a primit laude din partea tuturor criticilor de moda, asta dupa ce tinuta ei a fost una dintre cele mai bine alese de la eveniment. Ghenea a optat pentru o rochie stralucitoare, cu un decupaje generoase in zona spatelui si a picioarelor. Madalina a adus un omagiu bunului sau prieten italian, Pietro Coccia, care s-a stins din viata in urma cu trei ani.

„Inapoi pe scena unde am fost premiata in urma cu 7 ani. Un premiu este un compliment, dar si o responsabilitate pentru ca nu trebuie sa-i dezamagesti pe cei care au crezut in tine. Trebuie sa muncesti la fel de mult. Nu e o sarcina usoara in aceasta industrie, dar este o promisiune pe care mi-am facut-o mie insami”, a scris Madalina pe Instagram. 

Romanca a fost prezenta la Festivalul de Film de la Taormina ca reprezenta din partea distributiei filmului „Deep fear”, productie in care joaca alaturi de Ed Westwick.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006614 (s)