News Flash:

Cleopatra Stratan implineste 19 ani azi. Ce mesaj i-a transmis sotul ei, Edward Sanda?

6 Octombrie 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate voci de peste Prut. Artista a cucerit publicul de la noi din tara inca de la varsta de 3 ani, atunci cand a lansat piesa ”Ghita”, iar astazi implineste 19 ani. 
Cleopatra Stran a crescut sub ochii multora dintre noi. Cariera artistei a evoluat si de la piesa ”Ghita”, Cleopatra a ajuns sa lanseze piese de zeci de milioane de vizualizari. Artista a luat o pauza de la lumina reflectoarelor, iar atunci cand a revenit solo, in 2018 cu piesa ”Te las cu inima” i-a uimit pe multi. Iubita lui Edward Sanda s-a schimbat foarte mult, iar transformarea ei in domnisoara nu a facut decat sa ii aduca multe aprecieri.

Timpul a trecut, iar azi Cleopatra este o femeie in toata regula si este mai pregatita ca niciodata sa faca fata oricarei provocari. Fiica lui Pavel Stratan s-a casatorit cu Edward Sanda, alesul inimii ei si formeaza una dintre cele mai frumoase si fresh familii de la noi din showbiz. Azi, la ceas aniversar, Edward Sanda a vrut sa marcheze acest moment important pentru Cleopatra si in online, acolo unde, la miezul noptii, i-a transmis cele mai frumoase ganduri.

”Azi e despre tine! ???? Tu!
Cea care care mi-a dat inima peste cap din prima zi in care mi-a si furat-o! Acum e doar a ta si mi-a spus ca te iubeste infinit!
Sa ai parte de ceea ce-ti doresti si sa atragi doar lucruri si momente frumoase asa ca sufletul tau unic si curat!
“Te iubesc” e prea putin sa-ti spun in comparatie cu ceea ce simt pentru tine!
Happy Birthday , My #WifeyForLifey! ❤️????????

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006767 (s)