News Flash:

Nicoleta Luciu tuna si fulgera. Vedeta vrea sa il dea in judecata pe Nutu Camataru dupa afirmatii facute la adresa ei

16 Decembrie 2021
644 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Luciu

Asa cum era de asteptat, cartea lui Codin Maticiuc a starnit o multime de controverse. Una dintre ele si, poate cea mai mare, este cea legata de relatia dintre Nutu si Nicoleta Luciu. In paginile respectivei carti este descrisa, cu lux de amanunte, intreaga poveste din cei doi. Asta a ajuns si la urechile Nicoletei Luciu care se afla in plin divort de sotul ei. Afirmatiile au deranjat-o atat de tare, incat a decis sa ia atitudine. 

„N-am baut si n-am fumat niciodata! Am facut toata viata sport, dar am un viciu: imi plac femeile si nu ma pot plange, am fost intotdeauna inconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost si eu, si Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu (…) si multe altele. Sile a fost si el cu Nicoleta Luciu. Cum sa se zica ca noi aveam nevoie de prostituate, cand noi eram cu cele mai frumoase fete?”, declara Nutu Camataru in 2006, pentru sursa ziarul „Averea”, potrivit VIVA! 

Intr-o declaratie din 2006, Nutu Camataru explica faptul ca a avut legaturi cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz, printre care si Nicoleta Luciu. Bruneta a luat o decizie radicala. Vedeta este hotarata sa il dea in judecata pe protagonistul cartii ‘Dresor de lei si de fraieri’.

„Nicoleta Luciu vrea sa il dea in judecata pe Nutu Camataru, e foc si para. Avocatii lucreaza la acte. Il da in judecata pentru prejudiciu de imagine.

Nu neaga ca este adevarat ce a scris Nutu, nici nu recunoaste. Spune doar ca respectivele declaratii i-au afectat grav imaginea publica.”, au declarat, in exclusivitate, surse apropiate de Nicoleta Luciu pentru playtech.ro.


playtech ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006184 (s)