News Flash:

Gabriela Cristea, facuta praf de catre fani din cauza ca isi editeaza prea mult pozele. „Cum de in poze esti atat de slaba? Noi la tv te vedem... ”

17 Decembrie 2021
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a trecut printr-un amplu proces de transformare. Vedeta a slabit enorm de-a lungul timpului si poate spune ca a ajuns la cea mai buna versiune a ei. Totusi, fanii Gabrielei au o nemultumire pe care nu se sfiesc sa o verbalizeze in online. Cei care o urmaresc pe sotia lui Tavi Clonda, atat la TV, cat si in online, au sesizat un lucru: pe Instagram, Gabriela nu arata deloc ca la televizor.

Gabriela a decis sa se relaxeze cateva zile departe de agitatia Bucurestiului si a ales o destinatie in ton cu vremea de afara. Prezentatoarea impreuna cu sotul ei au decis sa mearga la munte si, din pozele postate pe Instagram, pare ca s-au distrat foarte bine. Vedeta a vrut sa le comunice fanilor, in detaliu, cat de bine s-a simtit alaturi de sotul ei si cat de mult s-a bucurat de peisajul muntilor. Din pacate, fanii nu au rezonat prea mult cu ea, ci, din contra. Urmaritorii Gabrielei nu s-au sfiit sa ii ii atraga atentia ca exagereaza cu filtrele si ca in online pare mult mai slaba decat la televizor.

„Doamne sfinte, cata editare pe pozele acestea.???????????????? Oare fara editare nu se poate!? Sau ne speriem de ce ne arata realitatea? ????” “Biata cabina de dus, s-a indoit toata ???????? de ce oare nu ne accepta asa cum suntem, nu sunt absurd, mai folosesti o lumina, o umbra dar nici sa incerci sa iti faci talia mica si in oglinda se vede ca este mare….. ar trebui sa promovati si fete cu forme, esti frumoasa si asa, nu trebuie sa fii perfecta.”
“Daca tot vrei sa editezi pozele, macar invata sa o faci bine, nu sa vrei sa ne prostesti pe fata. Oricum te vedem la tv. Imi pareai o femeie asumata, de ce nu iti asumi adevarata infatisare?” “Eu nu prea ma bag in seama, dar poza reflectata in oglinda nu prea e aceeasi cu cea din poza . Zic si eu…. Numa daca te uiti la cordon si vezi diferenta. E ca la jocul ala… care e diferenta dintre poze . Sunt 3 greseli… aici sunt mai multe. Imi pare rau Gabriela, eu chiar ador multe la tine s-ar aici ai cam luat-o pe aratura.
” –  sunt cateva dintre nemultumirile internautilor postate in dreptul fotografiilor Gabrielei Cristea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005932 (s)