News Flash:

Anamaria Prodan actioneaza. Sexy impresara a dat-o in judecata pe Corina, iubita lui Reghe

16 Decembrie 2021
642 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Scandalul din familia Reghecampf este departe de a ajunge la final. In timp ce Reghe s-a afisat mai fericit ca niciodata alaturi de noua lui iubita, Anamaria Prodan continua sa faca declaratii care socheaza intreaga lume. 

Anamaria Prodan s-a saturat sa se discute mereu despre divortul ei de Reghecampf. Impresara vrea sa aiba parte de liniste, astfel incat sa se poata ocupa de adevaratele probleme. Din pacate, dorinta ei nu poate deveni realitate prea curand, caci toata lumea este curioasa de ce se intampla in familia ei. 

Acum, focusul scandalului s-a mutat asupra Corinei, iubita lui Reghecampf. Anamaria a depus plangere impotriva ei si este hotarata sa lupte pana isi va face dreptate. Potrivit surselor Click.ro, se pare ca Anamaria Prodan a facut o plangere penala impotriva Corinei Caciuc pe motivul ca ii poarta hainele si gentile de zeci de mii de euro si ca si-a permis sa faca acest lucru, desi sunt ale ei.


„Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea 2 plangeri penale, urmand ca organele abilitate sa constate cine a sustras bunurile si banii familiei Prodan Reghecampf si cine a furat si promovat in presa poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria a mai obtinut si zilele trecute o victorie impotriva fostului sot. Laurentiu i-a cerut fostei sale sotii sa nu-i mai pronunte numele in public si nici sa nu se mai lege de el in niciun fel in declaratiile pe care le face. Din nefericire pentru el, Anamaria a iesit victorioasa in prima batalie si s-a laudat cu decizia primita de la instanta pe internet. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005256 (s)