News Flash:

Adelina Pestritu a ajuns la psiholog din cauza celebritatii de care are parte. „Nu pot spune ca ma simt complet vindecata”

16 Decembrie 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Adelina Pestritu

Adelina Pestritu a muncit pana a ajuns sa aiba viata perfecta. Postarile de pe Instagram vorbesc de la sine si este mai mult decat evident ca traieste in lux. Adelina a stiu mereu ce vrea, astfel ca s-a concentrat asupra propriei persoane si a muncit pana cand a devenit un brad. Numele ”Adelina Pestritu” are un impact urias si nu este de mirare ca ii vin pe banda contracte de imagine si publicitate. 

Totusi, celebritatea nu are numai parti pozitive. Recent, intr-un interviu oferit celor de la Unica, Adelina Pestritu a vorbit despre cat de coplesitoare poate fi celebritatea si despre cum te poate afecta faima la cote maxima. Vedeta nu s-a ferit sa recunoasca momentele in care a ajuns la psihilog. Adelina a avut curajul sa apeleze la ajutor specializat si ii indeamna pe toti cei care au probleme sa ii urmeze exemplul. 

„Nici acum nu pot spune ca ma simt complet vindecata. Si nu cred ca sunt multi care inteleg cum e sa ai tot ce ti-ai dorit vreodata, plus mult peste, si sa fii anxios, sa iti vina sa te izolezi de oameni, sa te simti blocat in propria capcana, dar sa nu poti face ceva de frica sa nu dezamagesti. Te simti responsabil de tot ce s-ar putea intampla.
Oricat de puternic ai fi, este practic imposibil sa faci fata presiunii cand toti te vor perfect si stii ca niciodata nu vei fi. Intervine sentimentul real ca nu esti suficient de bun, ca oricat te-ai stradui nu este indeajuns. Am trecut prin perioade triste, in care nimic si nimeni nu ma multumea. Dar am apelat la psihologi, coach si carti de dezvoltare personala si spirituala. Chiar si la Feng Shui. Cumva trebuie sa avem fiecare dintre noi dreptul la liniste si armonie a sufletului si mintii. Si nu trebuie sa ne oprim din cautari. Inca merg la terapie. Intotdeauna am avut pe cineva care sa ma repuna pe picioare si sa ma invete cum sa depasesc momentele grele.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007024 (s)