News Flash:

Rica Raducanu este la un pas de moarte. Ce este embolia, boala ii da batai de cap fostului sportiv

16 Decembrie 2021
909 Vizualizari | 0 Comentarii
Rica Raducanu

Rica Raducanu a fost mereu sincer cu fanii lui, asa ca a decis ca in emisiunea lui Cristi Brancu sa vorbeasca, pentru prima data despre boala de care sufera. Fostul sportiv se confrunta de ceva timp cu mai multe probleme de sanatate, printre care dureri acute de genunchi si prostata. Rica si-a mai pastrat un pic din optimismul caracteristic, dar medicul care se ingrijeste de el spune ca starea lui de sanatate este foarte grava.

„Adevarul ca eu, care eram cu moralul si la toti baietii le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevasta-mea ma cearta toata ziua. Eu nu suport sa stau singur, fara lume. Acum am venit cu belelele noastre de sport, adica nu stiu, nu cred ca numai de sport, cred ca toata lumea are.Sa vedem domn’ doctor ce zice, ce facem sa mai trecem prin viata asta frumoasa a noastra. Poate mai prelungim. Nu sa alerg, dar macar sa fiu cu tenisul, cu piciorul. Ca eu acum, ultima data, asta faceam. Poate si d-asta, ca n-am mai facut miscare, ca nu pot, ma dor genunchii.

Rica Raducanu a confirmat diagnosticul medicului si a explicat ca aceste probleme sunt extrem de serioase. El acuza dureri foarte mari, dar momentan amana interventia chirurgicala, deoarece a recunoscut ca se teme foarte tare de aceasta.

„Este o problema foarte serioasa, nu e de gluma. Nu mai am cartilagii deloc, trebuie sa ma opereze la ambii genunchi. de-abia mai merg, vai de capul meu ce dureri am. Mai astept insa un pic, pana dupa Sarbatori. Mi-e frica de operatie, foarte tare frica, dar prin cate am trecut cu sanatatea, voi trece si acum. Mi-e frica si de moarte, rau de tot. Seara am niste vise tot mai urate, ma sperie si ma rascolesc. Acum filmez la tv o emisiune, sa mai si zambim!”, a declarat el pentru playsport.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006346 (s)