News Flash:

Catalin Maruta, batut ziua in amiaza mare, pe strada. „M-a umplut de sange si... ”

12 Ianuarie 2022
874 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta a decis sa fie din ce in ce mai sincer cu fanii care il urmaresc la TV, dar si in online. Daca ăana acum totul parea simplu din ipostaza lui, sotul Andrei a vorbit, pentru prima data, despre un eveniment care evidentiaza cat de dura este viata la Capitala si cat de greu ii poate fi unui tanar din provincie sa se acomodeze la provocarile Bucurestiului.

Catalin Maruta a avut, de multe ori, momente de sinceritate, momente in care a vorbit mai deschis ca niciodata cu fanii lui. Asta s-a intamplat si acum, cand intr-un episod din podcastul „La Maruta”, sotul Andrei a povestit o intamplare pe care a tinut-o ascunsa intr-un sertar pana acum. Nu multi dintrei cei care il urmaresc stiu ca prezentatorul a fost victima unui scandal intr-un mijloc de transport in comun din Capitala, scandal ce s-a lasat cu multi pumni si cu mult sange varsat.

„Mergeam cu autobuzul 102, in care ti se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, si i-am spus unei doamne: «Sarut mana, nu va suparati. Vedeti ca aveti geanta deschisa». Langa era un domn imbracat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi ma?». Si mi-a dat un cap in nas in autobuz, la 12 ziua. M-a umplut de sange si mi-a zis: «Coboram la prima impreuna».”, a povestit Catalin Maruta.

Mergeam plin de sange in autobuz si lumea nu zicea absolut nimic. La prima statie, la Cismigiu, el a coborat. Eu eram mega panicat. Apoi toata lumea era revoltata, ca vai ce a facut, sa-l opreasca. Eu eram atat de furios pe oamenii aia ca nu i-au zis nimic atunci, ca-l lasau pe ala sa ma omoare. Am coborat la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus si mi-au bandajat nasul.”, a marturisit Catalin Maruta in podcastul lui, potrivit wowbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006246 (s)