News Flash:

Loredana Groza are de gand sa plece in Italia dupa Nick Casciaro. Ce planuri are artista cu italianul de la „X Factor”

3 Ianuarie 2022
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana si Nick Casciaro au fost cel mai reusit grup mentor-concurent de anul acesta de la „X Factor”. Lori si-a facut treaba asa cum stie ea mai bine si s-a tinut de cuvant. Diva i-a promis lui Nick ca finala „X Factor” va fi a lui si asa a fost. Nick a cucerit instant publicul de la noi. Ramas in tara dupa marea competitie, italianul deja a inceput sa fie solicitat la diferite evenimente private.

Nick Casciaro si Loredana au mers in weekend la munte, acolo unde au fost invitati sa cante la o petrecere privata. Cei doi rezoneaza foarte bine pe partea artistica, asa ca momentul a fost unul de neuitat pentru cei prezenti acolo. Inainte de a urca pe scena, Lori i-a aratat lui Nick toate peisaje, au mers pe partie si s-au distrat plimbandu-se cu telecabina.

Nick Casciaro, cel care a cucerit inimile doamnelor si domnisoarelor din prima, a demonstrat ca are mai multe de aratat, nu doar un corp frumos. Loredana si Nick Casciaro au creat un moment de senzatie pe scena Finalei X Factor 2021. Finalistul si mentorul au dansat ca in filmul „Dirty Dancing” si au cantat piesa „The Time of My Life”. Chiar daca intre cei doi s-a vazut o ”chimie” speciala, relatia celor doi este doar de prietenie.

Am avut primul concert dupa „X Factor”. A fost minunat! Ne-am conectat cu publicul. Va multumim pentru toata sustinerea. Nick este extrem de fericit. Nu stie cum sa raspunda la toate mesajele. In curand vom merge in Italia pentru a inregistra ceva. In ianuarie pregatim lucruri noi.”, a declarat Loredana Groza pentru Antena 3. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004126 (s)