News Flash:

Liviu Varciu, rapus de boala. Prezentatorul se simte rau chiar si dupa ce s-a vindecat de Covid

28 Octombrie 2021
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Liviu Varciu nu se simte bine deloc. Aceasta a fost depistat cu ceva timp in urma pozitiv Covid, dar s-a vindecat. Cand credea ca a scapat de probleme, colegul lui Andrei a aflat o veste foarte proasta. Organismul lui nu a castigat in totalitate lupta cu Covidul, acesta din urma lasand semne adanci asupra starii lui de sanatate. Panicat din cauza ultimelor rezultate ale analizelor, Liviu a ajuns din nou pe mana medicilor.

Liviu Varciu si-a obisnuit fanii cu voie buna si cu glume. In ultima vreme, din pacate, acesta se confrunta cu o serie de probleme care ii afecteaza sanatatea. Colegul lui Andrei Stefanescu a fost depistat acum ceva timp cu Covid si parea ca s-a vindecat. Ei bine, boala a lasat semne serioase asupra starii lui de sanatate, iar acum a ajuns din nou pe mana medicilor.

Liviu nu se mai simtea deloc bine si, oricat de mult a incercat sa neglijeze asta, verdictul a fost clar. Chiar daca a avut o forma usoara a virusului, Liviu Varciu le-a transmis fanilor sa aiba grija de ei si sa trateze totul cu seriozitate. Cei care il urmaresc pe simpaticul prezentator au fost ingrijorati sa il vada din nou cu medicii pe langa el. Liviu s-a simtit dator sa ii linisteasca, asa ca le-a transmis tuturor un mesaj cat se poate de sincer.

”Aceasta boala m-a distrus pe interior, nu gluma. Am avut o forma mai usoara de Covid. Chiar si asa, analizele mi-au iesit rau. Si cand am fost depistat pozitiv si acum. Nu am avut gust si miros. Acum ficatul e praf si am ramas cu o pata pe plamani. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cat se poate de pervers, te ingenuncheaza. Eu am luat doar niste vitamine si mi-am facut niste injectii in burta. Trebuie facute neaparat pentru ca boala asta iti ingroasa sangele. Mie nu mi-a crescut barba doua saptamani.”, povestea Liviu Varciu in trecut pentru Impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006151 (s)