News Flash:

Care este relatia dintre Francesco Paglieri si Maria Speranta? ”E bine ca s-au cunoscut parintii”

28 Octombrie 2021
577 Vizualizari | 0 Comentarii
Francesco

Fiul Patriziei, Francesco a devenit subiectul principal al editiei Asia Express de seara trecuta. Francesco a tras din greu si si-a pastrat avantajul de a fi primul, asa ca a ajuns sa fie si imun. Francesco si Patrizia au castigat imunitatea mare a etapei, iar cu o seara in urma imunitatea a fost castigata de Adriana si de Maria. Cele doua echipe, candva rivale, au ajuns sa stea la aceeasi masa.

Etapa trecuta, imunitatea cea mare a fost castigata de catre Patrizia si Francesco. Nimeni nu se astepta la asta, ba mai mult, unele echipe deja faceau si glume. Mihai Petre si Cuza isi imaginau cum ar decurge o cina romantica intre Francesco si Maria Speranta. Cei doi nu au trebuit sa isi imagineze prea multe, caci totul a devenit realitate.

Francesco si Patrizia au mers in locul unde-i astepta Adriana Trandafir si Maria Speranta, prima echipa imuna. Cei patru s-au asezat la masa si au povestit cat de grea a fost cursa. Cele douae chipe s-au bucurat ca stau impreuna la masa, in special Patrizia. Mama lui Francesco a spus clar si raspicat ca daca trebuia sa stea la masa cu familia Natanticu, nici nu accepta asa ceva.


”Ne-a asteptat o cina foarte frumoasa la terasa”, a spus Franci la testimoniale. Acesta a fost completat imediat de mama sa care nu s-a putut abtine: ”Cu o fata foarte frumoasa la masa”, a spus si Patrizia , facand referire la Maria Speranta.
”Acum a inceput o poveste de prietenie intre mine si Maria, ce o sa fie mai tarziu… o sa va povestim”, a spus ulterior Francesco Paglieri.
”E bine ca la ei s-au cunoscut deja parintii”, a completat Mihai Petre, vizibil amuzat de intreaga situatia creata de cele doua echipe.  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006194 (s)