News Flash:

Patrizia a aruncat bomba la Asia Express. De ce nu a suportat-o, de fapt, Zarug pe Adriana Trandafir?

28 Octombrie 2021
440 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug Adriana

Patrizia a schimbat macazul si s-a dat de partea lupului. Mama lui Francesco nu s-a inteles niciodata bine cu Adriana Trandafir, ba chiar i-a declarat razboi dupa ultima cursa pentru ultima sansa. Soarta a decis sa le puna pe amandoua in acelasi loc si astfel, atat Patrizia, cat si Adriana au ajuns sa stea la aceeasi masa. Cele doua echipe au castigat imunitatea, iar discutiile de la cina au fost cel putin interesante.

Fara doar si poate, Zarug si-a pus in cap toti colegii din Asia Express. Colegul lui Lorelai nu si-a menajat deloc adversarii si a aruncat mereu cu replici dure la adresa lor. Nimeni nu a scapat pana acum de aciditatea lui Zarug. Desigur, vechea inamica a lui Zarug este Adriana Trandafir si cu siguranta nu o va ierta prea curand. Chiar daca a parasit competitia, Zarug inca mai este pe buzele multor. Inclusiv pe cele ale Adrianei Trandafir. Aceasta a deschis subiectul de fata cu Patrizia pe care a intrebat-o daca stie motivul pentru care Zarug o ura. Patrizia nu a stat prea mult pe ganduri si i-a spus.


”Da, stiu. Pentru ca l-ai facut c***a.” 

Patrizia nu a intrat in Asia Expess cu gandul de a castiga marele premiu. Aceasta a vrut sa se bucure cat mai mult de competitie alaturi de fiul ei si au demonstrat ca fac o echipa buna. Patri si Franci au trecut prin focurile ultimei sanse, iar acum au predat stafeta Adrianei si fiicei sale. Patrizia si-a planuit inca de data trecuta sa le trimita pe cele doua in cursa, iar acum doar si-a argumentat alegerea.


”De data asta a dormit in grota, cum am dormit toti. Eu n-am nimic cu ea. Nu se poate sa iti pregatesti mereu un speech. Stiu ca-i actrita, dar are totul o limita, nu se poate. Nu exista o data in care sa nu li se intample ceva. Se prezinta fara machiaj si incepe… ” spunea saptamana trecuta Patrizia. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007734 (s)