News Flash:

Fanii Asia Express au facut-o praf pe Irina Fodor. ”Esti o mare falsa! Unde esti tu, Gina?”

28 Octombrie 2021
673 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Fodor

Irina Fodor a incercat, dar nu prea i-a reusit. Sotia lui Razvan Fodor a preluat toate proiectele Ginei Pistol, printre care si emisiunea Asia Express. In cadrul emisiunii Chefi la cutite aceasta s-a potrivit de minune, insa la Asia Express, lucrurile sunt un pic diferite. Cei care urmaresc de ani buni formatul de pe Antena 1 tind sa o compare pe Irina cu Gina, iar dupa episodul de aseara, spiritele s-au incins mai mult ca niciodata.

Prima etapa din Georgia i-a trimis in cursa pentru ultima sansa pe Mihai Petre cu Elwira, Emi si Cuza si familia Natanticu. Cosmin si Eliza au iesit pe ultimul loc, dar au avut mare noroc. Irina a scos din cufar piatra verde, ceea ce inseamna ca cei doi continua competitia. Fanii au fost nemultumiti de faptul ca Eliza si Cosmin au ramas in competitie, dar si de discursul Irinei. Prezentatoarea a fost taxata de catre fani pe motiv ca discursul ei ar fi fost prea ipocrit si l-au comparat cu cel pentru Zarug. In etapa trecuta, Irina l-a mustrat pe Zarug in absenta sa, iar asta se pare ca i-a deranjat si pe fani.

”Prea ipocrita, Irina, atata teatru ieftin!”, ”Irina, esti o mare falsa! Vezi, Doamne, ce lacrimi de crocodil versi pentru unii, iar altora nu le acorzi nici ramas bun.”, ”Prea trasa de par reactia si mult prea falsa!”, ”Falsitatea intruchipata. Unde esti tu, Gina?”, au fost doar cateva dintre reactiile fanilor de pe pagina de Instagram Asia Express la discursul Irinei pentru echipa Natanticu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004408 (s)