News Flash:

Cat de aproape sunt de divort Andra si Catalin Maruta? ”Este o greseala pentru toate cuplurile”

28 Octombrie 2021
525 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra si Catalin

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din showbiz. Cei doi au o relatie de peste un deceniu si doi copii minunati, pe care ii iubesc enorm. Andra si sotul ei nu au pozat niciodata in cuplul perfect ci, din contra, au spus ca s-au confruntat de multe ori cu certuri si situatii tensionate. 

Andra a auzit foarte multa lume spunand: ”As vrea o relatie ca a ta!”. Asta o sperie cel mai mult pe artista, mai ales ca stie ca nimic nu este numai lapte si miere. Andra a vorbit de foarte multe ori despre relatia pe care o are cu Catalin. Artista a reusit sa treaca cu bine peste fiecare moment tensionat, iar acum, dupa 15 ani poate da sfaturi.

Andra crede ca cel mai mare plus in relatia ei a fost faptul ca atat ea, cat si Catalin au programe incarcate. Cei doi abia se vad cateva ore pe zi, asa ca nu au deloc timp sa se plictiseasca unul de celalalt. Multi ar vedea asta ca pe un dezavantaj, dar Andra crede ca este marele ei avantaj. Vedeta a avut noroc ca si sotul ei activeaza in acelasi domeniu si stie ce inseamna un program de artist. Daca ar fi sa dea timpul inapoi, Andra n-ar schimba nimic la relatia cu Catalin. Din contra. Crede ca acum a ajuns la maximul maturitatii intr-un cuplu.

”Nu am avut pana acum nicio criza majora, nu. Sper ca mereu sa fim intelepti si sa nu ne varsam furia unul pe altul, ci sa dialogam sau sa ne lasam spatiu, daca avem nevoie. Dupa 15 ani langa Catalin, as spune ca pentru noi a fost mereu important spatiul. Ni se facea dor unul de celalalt. Cred ca este o greseala pentru multe cupluri faptul ca se sufoca unul pe altul; ca renunta la ceea ce fac separat, din prea multa iubire. Sau dintr-o intelegere gresita a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns sa nu mai fim iubiti. A existat intre noi mereu un pic de aer, atat cat focul sa se mentina!”, a declarat Andra pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006803 (s)