News Flash:

Adelina Pestritu, amanta lui Cristi Borcea? Ce dovezi are un cunoscut jurnalist din Cluj

28 Octombrie 2021
1819 Vizualizari | 0 Comentarii
Borcea

Un jurnalist din Cluj este pe punctul de a arunca showbizul in aer. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Borcea are o pasiune pentru femei, doar ca de data asta a pus ochii pe cine nu trebuia. Sotia lui Virgil Steblea a cazut in plasa milionarului Borcea, iar acum ies la iveala detalii despre relatia celor doi.

Adelina Pestritu a muncit pana a ajuns sa aiba viata perfecta. Postarile de pe Instagram vorbesc de la sine si este mai mult decat evident ca traieste in lux. Adelina a stiu mereu ce vrea, astfel ca s-a concentrat asupra propriei persoane si a muncit pana cand a devenit un brad. Numele ”Adelina Pestritu” are un impact urias si nu este de mirare ca ii vin pe banda contracte de imagine si publicitate. 

Acum, declaratiile unui cunoscut jurnalist sunt ca un pumn pentru Adelina Pestritu. Liviu Alexa sustine ca are dovezi ca relatia dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel nu mai este deloc roz. Mai mult, se pare ca Borcea a pus ochii pe sotia lui Virgil Steblea si ca intre ei ar fi deja ceva. Alexa spune ca vizitele dese ale Adelinei la Miami au legatura cu cuibusorul de nebunii al lui Borcea. Jurnalistul este de parere ca tot de la Borcea ar avea Adelina Pestritu conturile pline, nu din contractele ei.


”Nu, cum sa le cumpar. Pentru ele exista Dumnezeu si eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le tin pe toate, copiii au cele mai bune conditii. Nu am de ce sa le cumpar tacerea. Ele sunt condamnate sa se poarte frumos cu mine si cu copiii si sa isi vada in primul rand de copii. Pai, daca eu le dau oxigenul? Poti sa traiesti fara oxigen? Amandoua au acum relatie cu barbati extraordinari”, declara in trecut Borcea. 


liviu alexa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005718 (s)