News Flash:

Cosmin Natanticu a dat cartile pe fata. Cu cine trebuia, de fapt, sa plece in Asia Express?

28 Octombrie 2021
695 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosmin si Eliza

Socotelile de acasa nu se potrivesc niciodata cu cele din targ, iar Cosmin Natanticu a simtit asta pe propria piele. Comediantul a primit acum ceva timp propunerea de a merge in Asia Express, doar ca sotia lui nu era in calcule. Cosmin trebuia sa faca echipa cu altcineva, dar s-a gandit cat de mult isi dorea Eliza sa participe la un astfel de concurs, asa ca a regandit strategia. 

Cosmin si Eliza Natanticu sunt una dintre cele mai competitive echipe din Asia Express, iar aseara au trecut prin emotii mari. cei doi au ajuns pe ultimul loc la cursa pentru ultima sansa, dar, din fericire pentu ei, piatra a fost verde. Cosmin si sotia sa au locul asigurat catre etapa urmatoare, iar asta nu a facut decat sa ii motiveze si mai mult. Familia Natanticu se completeaza perfect, dar oare lucrurile ar mai fi fost la fel daca Cosmin nu ar fi plecat cu Lizi in Asia? Comediantul a primit propunerea din partea producatorilor de a participa la acest concurs alaturi de Viorel Dragu sau Costel Bojog.

”Inainte sa plec, eram super emotiva si dupa ce am trecut prin toate probele de foc, m-am intors calita. Nu m-am vazut niciodata urcand un munte de doua ori. Ma pregatisem pentru greu, dar nu pentru ce se intampla acolo. Tehnica de respiratie, a lui Wim Hof, m-a ajutat sa trec peste momentele dificile. E mai simpla pentru ca iti urmaresti inspiratia si expiratia ca si cum urmaresti cu gandul. Eu mi-am dorit atat de mult sa se intample o chestie de asta, incat am spus ca ma bucur cand ajung acolo. Mi s-au promis lucruri si nu s-au mai intamplat. Nu am vrut sa ma bucur, pentru ca imi era frica ca se poate intampla ceva neprevazut.” a spus Eliza.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004405 (s)