News Flash:

Abia acum s-a aflat! Cum arata si cu ce se ocupa sora lui Mihai Petre, concurentul de la Asia Express?

28 Octombrie 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Petre

Mihai Petre are zeci de ani de experienta in televiziune, dar si in domeniul dansului. Concurentul de la Asia Express a decis ca anul acesta sa fie anul provocarilor, asa ca si-a luat sotia si au pornit pe Drumul Imparatilor. Cei doi sunt una dintre cele mai puternice echipe si aproape ca nu este etapa ca ei sa nu ajunga pe primul loc. Mihai este de multe ori tinta ironilor colegilor sai, tocmai din cauza competitivitatii. Sotul Elwirei nu pune nicio vorba rea la suflet, ba mai mult, a ales sa le guste pe toate si se amuza copios la unele

Mihai Petre provine dintr-o familie buna, care l-a invatat sa fie corect si sa fie motivat, iar asta se vede. In Asia Express, Mihai a demonstrat de nenumarate ori ca este puternic si ca se completeaza perfect cu sotia lui. Dansatorul este unul dintre cei mai fair concurenti din sezonul acesta si, chiar daca a atras antipatii, nu le pune la suflet. Acesta a declarat de mai multe ori ca Asia Express este pentru el un test. Mihai Petre pleaca de fiecare data in cursa motivat de dorinta de a le face mandre pe fetitele lui si a reusit asta pana acum.


Daca pe el il stiu multi, sora lui nu este la fel de populara in peisajul de la noi. Asa cum probabil era de asteptat, Alina i-a calcat pe urme lui Mihai. Aceasta este dansatoare si este casatorita cu un italian care ii impartaseste pasiunea. Cei doi merg impreuna la competitii sportive si vin acasa cu nenumarate premii. 


”Nu e greu sa fii sora lui Mihai Petre. Eu vad lucrul acesta ca pe un mare avantaj.Am avut si am in continuare foarte multe lucruri de invatat de la el. Si aici nu ma refer doar la domeniul pe care il practic. Ma refer la lucruri si situatii din viata in general. Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun; imi da sfaturi, ma ajuta, de cele mai multe ori, deciziile importante din viata mea le iau dupa ce ascult si parerea lui. Niciodata nu m-am simtit dezavantajata sau inferioara lui. Nu am de ce. Eu sunt o persoana care munceste, o persoana care a realizat tot ce a realizat prin munca. nu pentru ca sunt sora lui Mihai Petre. Dupa cum bine stii, sunt foarte putine persoane care stiu ca Mihai Petre are o sora. Cand cineva afla lucrul asta, pentru mine este doar un motiv de bucurie si mandrie”, a declarat Alina Campigotto.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006781 (s)