News Flash:

Cel mai cunoscut fotbalist ucrainean, replica dura la adresa lui Putin. „Sper sa mori in chinuri, creatura”

24 Februarie 2022
801 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladimir Putin

Vedeta lui Manchester City, Oleksandr Zinchenko a avut cuvinte dure la adresa lui Putin, dupa declansarea ofensivei impotriva Ucrainei.
Vedeta de 25 de ani a lui Manchester City a declarat marti ca „nu poate sta deoparte in timp ce intreaga lume civilizata este preocupata de tara mea”, si a intervenit din nou pe retelele de socializare joi dimineata.

Fotbalistul ucrainean Oleksandr Zinchenko sustine ca Instagram a sters postarea sa de pe story, dupa ce presedintele Rusiei a lansat o invazie la scara larga asupra Ucrainei. Aparatorul lui Manchester City a postat, in povestea sa de pe Instagram, o fotografie a lui Putin cu textul: „Sper ca vei avea cea mai dureroasa moarte in chinuri, creatura”.


Totusi, acea postare din story a fost retrasa intre timp, iar Zinchenko sustine ca Instagram a sters postarea sa, aparent ca o miscare de cenzura a internationalului ucrainean, conform celor de la DailyMail.

„Incepand de astazi, lumea are o noua realitate geopolitica. Fie Ucraina si lumea il vor opri acum pe noul Hitler, fie va avea loc un al treilea razboi mondial.”

Liderii occidentali s-au aliniat pentru a condamna actiunile Rusiei la primele ore, iar consiliile de securitate s-au reunit in intreaga lume pentru a pregati un raspuns., informeaza playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006587 (s)