News Flash:

Dan Negru a implinit ieri 51 de ani. Ce cadou a primit din partea sotiei sale, dar si din partea fostilor colegi de la Antena 1

24 Februarie 2022
360 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru a ajuns la varsta maturitatii supreme, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Actuala vedeta de la Kanal D a implinit 51 de ani, asa ca sotia lui a avut grija sa il rasfete la maxim pentru a marca aceasta varsta importanta. Desi aceasta nu este deloc adepta aparitiilor in public, de data asta s-a intrecut pe sine.

Dan Negru este un profesionist, asa ca nici de ziua lui nu a luat pauza de la ceea ce face de ani de zile cu mare drag. Cei 51 de ani l-au prins pe celebrul prezentator departe de casa, mai exact la Chisinau, acolo unde filma pentru un proiect. Sotia lui a avut grija sa puna totul la punct pentru ca ziua de nastere a sotului ei sa nu treaca neobservata. Astfel, cand a ajuns acasa, la Capitala, pe Dan Negru l-a asteptat un cadou surpriza. Atenta la detalii, sotia prezentatorului i-a facut cadou o bicicleta, gandidu-se si la banii pe care ii va economisii Dan, daca ar optat pentru vehiculul pe doua roti.

„Dan abia asteapta sa mearga la filmari cu bicicleta. Asa nu mai consuma nici benzina, caci la cat a ajuns acum si s-a scumpit, bicicleta este excelenta’, au spus apropiatii lui Dan Negru.

Nici fostii lui colegi de la Antena 1 nu l-au uitat si l-au surprins cu un cadou special, semn ca inca il pretuiesc, desi nu mai face parte din trustul lor.

„A fost rasfatat de ziua lui de trei televiziuni, Antena, aia din Chisinau si Kanal D, unde se va duce din martie, atunci incepe programul. Surpriza cea mare a fost catelusul, mai ales ca lui Dan i-a murit ciobanescul, dupa 18 ani, iar copiii lui sunt acum in culmea fericirii. Gest frumos al Antenei, a stat acolo 22 de ani, sefii stiu ca e iubitor de animale si i-au facut un cadou special de ziua lui”, a spus un apropiat al lui Dan Negru.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006798 (s)