News Flash:

Lider ALDE cere demisia sau "demiterea" lui Darius Valcov. "Sunt gesturi politice obligatorii"

3 Septembrie 2018
722 Vizualizari | 0 Comentarii
Darius Valcov

Europarlamentarul ALDE Renate Weber a catalogat gestul lui Darius Valcov de a publica fisa medicala a unui protestatar ca fiind unul ”mizerabil din punct de vedere moral si un act ilegal” si a afirmat ca ”demisia, demiterea lui Darius Valcov sunt gesturi politice obligatorii”.
”Publicarea de catre Darius Valcov a fisei medicale a unui om bolnav este un gest mizerabil din punct de vedere moral si un act ilegal, existand prevederi clare atat la nivel european cat si in legislatia noastra privind protectta datelor personale. Demisia, demiterea lui Darius Valcov sunt gesturi politice obligatorii. Ca si a celor care i-au permis accesul la un document medical. Daca vrem “domnia legii” atunci trebuie sa intelegem ca legea este aceeasi pentru toti indiferent de simpatii sau antipatii politice. Incalcarea ei se sanctioneaza”, a scris pe Facebook Renate Weber.

Si liberalii i-au cerut demisia lui Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila.

Reactia vine ca urmare a publicarii, de catre consilierul premierului, Darius Valcov, a fisei medicale a unui protestatar #rezist. Ulterior, postarea a disparut, Valcov scriind: "Postarea prin care aratam ca un lider #rezist este sandilau cu acte mi-a fost stearsa".
Protestatarul Sandu Matei, cel vizat de postarea lui Valcov, a anuntat ca il va da in judecata pe consilierul premierului.

Tot pe pagina de Facebook a lui Darius Valcov a aparut duminica un filmulet in care FDGR este acuzat ca este continuatorul miscarii Grupul Etnic German, iar presedintele Iohannis apare cu o mustata si o tunsoare asemanatoare lui Adolf Hitler.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005256 (s)