News Flash:

Ce se va intampla la anu' cu Asia Express? ”A venit timpul sa... ”

9 Noiembrie 2021
555 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

In cateva saptamani, cel mai ambitios si cel mai provocator sezon de Asia Express va ajunge la final. Echipele sunt din ce in ce mai putine, iar competitia este din ce in ce mai acerba. Concurentii sunt mai motivati ca niciodata sa puna mana pe marele premiu, iar strategiile deja au inceput sa isi faca aparitia.

Faptul ca Asia Express ii supune pe concurenti la cele mai dure probe nu mai este un secret pentru nimeni. Emisiunea si-a propus inca de la primul sezon sa aduca ineditul pe micile ecrane si a reusit. Ca de fiecare data, lumea se agita si fiecare fan este curios daca emisiunea va mai avea sau nu un sezon. De data asta, informatiile sunt cat se poate de clare. Asia Express va mai avea un sezon. Vestea a fost data chiar de catre Cuza in una dintre editiile Asia mai tarziu. Cu putin noroc, anul viitor emisiunea poate se muta pe alte continente mai indepartate. Si acum, emisiunea trebuia sa se filmeze in Columbia, dar pandemia a pus frana planului.

”Pregatirea pentru Asia Express a inceput cand am terminat sezonul trecut; in primavara lui 2020, inainte de primul val de pandemie. Trebuia sa plecam in America de Sud. A trebuit sa renuntam pentru ca era foarte riscant. Am incercat sa gasim o ruta mai safe. Am inceput sa pregatim sezonul ca ruta de anul trecut. Discutiile au evoluat: ce tari, care sunt optiunile; ce se poate face acolo, cat de safe sunt, care sunt regulile”, a dezvaluit Robert Lionte, producatorul executiv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004663 (s)