News Flash:

Petrica Mitu Stoian si-a cumparat recent cruce si cavou. ”Artistul si-a presimtit moartea”

9 Noiembrie 2021
414 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Mitu Stoian

Petrica Mitu Stoian a indurerat intreaga scena a muzicii populare. Artistul s-a stins din viata in urma unui tratament post Covid pe care il urma si nimeni nu se astepta la un asemenea final. Autoritatile au deschis deja mai multe anchete, dar se pare ca Petrica Mitu Stoian si-a presimtit demult moartea.

Colegii de scena ai artistului nu vor sa conceapa ca interpretul nu mai este printre ei. Majoritatea au fost saptamana trecuta la filmarile unei emisiuni care, cel mai probabil, se va difuza de Revelion. Interpretul era intr-o stare foarte buna, ba chiar a glumit cu ceilalti artisti. Conform unor declaratii date de apropiatii lui, Petrica fusese in urma cu cateva zile la mormantul familiei sale. Informatia a fost confirmata si de casa de discuri a acestuia,”Electrecord”.

”Artistul si-a presimtit moartea! Si-a pregatit mormantul pana la cel mai mic detaliu. Saptamana trecuta a fost la cimitir!”, au scris cei de la Electrecord pe Facebook.

Se pare ca Petrica Mitu Stoian a cumparat un cavou, dar si o cruce pe care si-a pus si poza. Interpretul a spus apropiatilor ca vrea sa fie totul pregatit. Artistul va fi ingropat in cimitirul Ungureni din Craiova. 

La filmari, Petrica Mitu Stoian le-a spus colegilor ca vrea sa calatoreasca si sa se distreze. Interpretul avea de gand si sa-si reduca activitatea artistica. Steliana Sima a declarat in urma cu doua zile ca Petrica le-ar fi spus celor prezenti la filmarile pentru Revelion ca este ultima sa prezenta pe micul ecran si se pare, ca din pacate, a avut dreptate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006034 (s)