News Flash:

Anda Adam este din nou la cuțite cu Maurice Munteanu. ”As putea sa o fac, dar te respect!”

9 Noiembrie 2021
669 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Maurice

Andei Adam a inceput sa ii placa din ce in ce mai mult sa se victimizeze la Bravo, ai stil! Aceasta este suparata ca nu mai primeste note mari, dar nu isi vede vina. Din contra, Anda il invinovateste pe jurat si ii aduce vorbe grele in fiecare emisiune.

Colegele Andei s-au obisnuit ca in fiecare emisiune sa o auda pe aceasta cum se plange si cum se victimizeaza non stop. Andei i s-a pus pata pe Maurice Munteanu, iar de cateva editii incoace mereu de leaga de el si il acuza ca nu o respecta. Anda este foarte frustrata de faptul ca juratii i-au spus ca nu are un corp care sa ii permita sa poarte orice, iar de atunci a inceput scandalul. In gala de sambata, Anda a dezgropat din nou mortii.

Victor Slav: De ce Marilyn, Anda?

Anda Adam: In primul si in primul rand, datorita corpului meu. Cu toate ca parerea unui jurat este ca nu sunt pe tipologia Marilyn Monroe, genul acela de corp clepsidra. Eu sunt de parere ca da. Cred ca mi s-ar fi potrvit manusa si as fi fost credibila in zona aceasta.

Maurice Munteanu: Juratul are si un nume ca eu nu spun „parerea uneia e ca nu stiu ce...”, parerea Andei Adam e ca nu stiu ce...”. Ti-am spus doar ca eu Maurice Munteanu, si este a patra oara cand imi bagi cuvinte in gura, Anda Adam. Ma enerveaza groaznic chestia asta, eu Maurice Munteanu, nu te-am comparat niciodata cu Marilyn Monroe, nu ca tu nu ai fi pe tipologia sau nu stiu ce. Tu spuneai: eu Marilyn Monroe si eu am zis „eu nu ti-am spus niciodata cu tu nu ai fi pe tipologia Marilyn sau ce ai insirat tu acolo. Eu nu sunt „parerea unuia” ca eu nu ti-am spus tie „una”. As putea sa o fac, dar te repect si nu spun „a venit una” sau „a iesit una”, dupa caz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006850 (s)