News Flash:

Atenție!

La Timișoara se va desfășura cea de-a cincea acțiune de dezinsecție pe domeniul public

9 Octombrie 2023
154 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a anunțat că se va efectua a cincea rundă de stropire împotriva țânțarilor pe domeniul public. Această acțiune de dezinsecție se va desfășura în intervalul 10-20 octombrie, cu mențiunea că programul depinde de condițiile meteo. Tratamentele vor fi efectuate la nivel terestru, iar orele de intervenție vor fi între 21:00 și 06:00.

„Vă rugăm să ocoliți, pe cât posibil, zonele de acţiune pe perioada pulverizării, pentru a evita eventualele incidente neplăcute. De asemenea, recomandăm apicultorilor ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv să scoată stupii în afara ariei de stropire. Precizăm că personalul implicat în efectuarea lucrărilor este calificat şi autorizat în conformitate cu  legislaţia în vigoare, fiind dotat cu echipament de protecţie corespunzător”, a transmis Primăria Timișoara.

De asemenea, este important de menționat că substanțele utilizate în aceste operațiuni sunt autorizate de Ministerul Sănătății. Aceasta reprezintă a cincea acțiune de dezinsecție desfășurată la Timișoara începând din vara acestui an și până în prezent. Acțiunile anterioare de dezinsecție au avut loc în perioada 19-30 septembrie și au inclus atât tratamente terestre, cât și aeriene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005681 (s)