News Flash:

E bună de plată!

SC Super Construct SRL trebuie să plătească Primăriei Timișoara, penalități de întârziere a lucrărilor

6 Octombrie 2023
185 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a obținut o victorie în primă instanță într-un proces împotriva firmei SC Super Construct SRL, care a încheiat cu întârziere lucrările de modernizare a străzii Grigore Alexandrescu, tronsonul Calea Torontalului - Calea Aradului. Tribunalul Timiș a decis că firma trebuie să plătească primăriei aproximativ 1,51 milioane de lei în penalități de întârziere, conform contractului de execuție pentru perioada cuprinsă între 7 august 2021 și 30 septembrie 2021.

„Mobilizarea constructorului pe strada Alexandrescu, în zona Torontalului – Aradului, a lăsat foarte mult de dorit și a generat disconfort, astfel că am acționat hotărât pentru a asigura finalizarea lucrărilor. Am notificat firma că este în afara contractului și că aplicăm penalități, dar pentru că nu a recunoscut obligația de plată ne-am adresat instanței și am câștigat. E un semnal clar pe care îl transmit firmelor care fac lucrări plătite din banii timișorenilor. Nu pot întinde la nesfârșit nervii și răbdarea timișorenilor cu lucrări care nu se mai termină“, a afirmat primarul Dominic Fritz.

Lucrările pe strada Grigore Alexandrescu, în tronsonul Calea Torontalului - Calea Aradului, au început în 23 iulie 2020, având un termen de execuție de opt luni. Cu toate acestea, șantierul a rămas activ timp de doi ani înainte de a fi închis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006244 (s)