News Flash:

Fostul sot al lui Kim Kardashian isi deschide 17 afaceri dintr-un foc

2 Iunie 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
Kanye

Kanye West nu se plictiseste deloc. De cand are iubita, Ye pare ca a gasit un echilibru in toate, iar acum se concentreaza, mai mult ca niciodata, pe partea de business. Rapperul are de gand sa isi extinda imperiul si sa nu se mai limiteze doar la celebrele Yeezy.


Kanye West tace si face! Fostul partener al lui Kim Kardashian nu duce lipsa de idei si, drept dovada, deja are in minte 17 afaceri pe care vrea sa le initieze anul acesta. Ye a completat actele pentru toate, iar printre ele se numara un parc de distractii, NFT-uri, criptomonede, produse electrocasnice, echipamente sportive, dar si o linie de produse cosmetice. 


Pe langa planurile lui de extindere in afaceri, rapperul a reusit ceea ce altii doar viseaza. Fostul sot al lui Kim Kardashin apare in manualele de istorie si, oricat de ciudat ar parea, este cat se poate de real. Kanye nu este mentiont cu reusite lui muzicale, ci cu vizita de la Casa Alba, vizita facuta in perioada in care se implicase in viata politica. Avand in vedere ca editia manualului este una destul de recenta, copiii rapperul sigur vor avea ocazia sa il vada in paginile de istorie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006864 (s)