News Flash:

Cat au scos din buzunar Andra si Catalin Maruta pentru vila lor dintr-un cartier de lux din Capitala

20 Decembrie 2021
819 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra si Maruta

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai longevive si productive cupluri de la noi. Cei doi au ani de experienta in domeniile in care activeaza, iar asta se traduce in multi bani. De cand si-au extins familia, Andra siu Catalin au decis ca cel mai bine pentru cei mici este sa aiba spatiu si sa se simta ca acasa. Tocmai de aceea, cuplul s-a mutat intr-o vila de lux pentru care au scos din buzunar o avere.

Andra si Catalin Maruta sunt unele dintre cele mai bine platite vedete de la noi din tara. Artista are un onorariu considerabil pentru spectacolele pe care le sustine, iar Maruta este unul dintre cei mai bine platiti prezentatori de la PRO TV si nu numai. La toate astea, se adauga si campaniile pe care le au si de unde ies bani foarte multi. Cum partea financiara nu a fost niciodata o problema pentru ei, sotii Maruta au decis sa investeasca totul intr-o casa. Locuinta celor doi nu este deloc una oarecare, ci poate concura cu resedintele vedetelor din afara.

Casa familiei Maruta costa nici mai mult, nici mai putin de 1 milion de euro. Datorita faptului ca Maruta cunoaste foarte bine piata imobiliara, cei doi au reusit sa o achizitioneze sub pretul pietei si au dat pe ei in jur de 800.000 de euro. Vila este mobilata ultra modern, iar fanii pot observa asta din videoclipurile pe care cei doi le posteaza din interiorul locuintei. Casa este amenajata dupa propriul lor gust si s-au asigurat ca au de toate, fara sa faca prea multe eforturi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006898 (s)