News Flash:

Detaliul pe care nu multa lume il stie despre Bianca Dragusanu. Cate clase are, de fapt, diva

20 Decembrie 2021
480 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Blondina a stiut, din prima, ce vrea sa faca la Capitala si se pare ca i-au reusit toate planurile. Acum, Bianca se bucura de un capital urias de imagine si are proiecte pe banda rulanta. Multi au judecat-o pe Bianca pentru alegerile facute, dar nu multi stiu ca aceasta muncit din greu si a petrecut mult timp pe bancile scolii.

Bianca Dragusanu a terminat liceul in anul 2002 si a absolvit examenul de bacalureat cu note bune. Media finala a fost 8.95. A avut doua note de 9 la probele de limba si literatura romana, 8,50 la engleza, 7,20 la matematica si doua note de 10 la tehnica servirii consumatorilor, intrucat a absolvit un liceu economic, si la educatie fizica.
Dupa liceu, Bianca Dragusanu s-a inscris la facultate, dar nu a terminat-o. Astfel ca vedeta a ramas cu doar 12 clase. Pe de alta parte, Bianca Dragusanu ameninta mai acum ceva timp ca isi va face propria scoala. Nu una normala, ci una de dive.

Chiar daca acest lucru pare fantezie, lumea trebui sa stie ca fosta asistenta TV este hotarata sa isi indeplineasca visul si sa deschida propria Scoala de Dive, in care ea sa fie profesoara, model, dar si directoarea invatacelelor ei.


Eu vreau sa deschid o scoala de dive. Eu asa sunt tot timpul: aranjata, machiata. Asa imi place sa fiu, pentru ca tin la statutul de persoana publica. Asa sunt indiferent ca merg la plaja, la sala, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu in 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare incepem cursurile la scoala de dive. O sa explic ce am promis: instagram, like-uri, viata reala, frumusetea”, spunea Bianca Dragusanu la o emisiune TV, prin luna iulie a acestui an. Intre timp nu s-a mai auzit nimic de scoala de dive, probabil si din cauza vietii sentimentale care ii o ocupa o mare parte din viata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004847 (s)