News Flash:

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

Innova/7 SCA - SICAV RAIF va prelua Netopia Holding SA

29 Noiembrie 2023
116 Vizualizari | 0 Comentarii

Consiliul Concurenței a dat aprobarea pentru tranzacția prin care Innova/7 SCA SICAV - RAIF are intenția să preia, prin intermediul Fastnet S.a.r.l., Netopia Holding S.A. și firmele subordonate acesteia: Netopia Financial Services S.R.L., Web2SMS S.R.L., Mobilpay S.R.L. și MPX Pay Services S.R.L.

Innova/7 SCA SICAV - RAIF este parte a Grupului Innova, care include diverse vehicule de investiții, iar Fastnet S.a.r.l. este un vehicul investițional creat special pentru realizarea acestei tranzacții.

Netopia Holding S.A. și subsidiarele sale furnizează servicii destinate companiilor implicate în comerțul electronic, inclusiv soluții pentru plăți online și mobile, precum și servicii de marketing digital.

„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial”, se precizează într-un comunicat de presă transmis redacţie de Consiliul Concurenţei, marţi, 28 noiembrie. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006854 (s)