News Flash:

Ministerul Economiei, prezent la târg

Vineri, 24 noiembrie, s-a deschis Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023- industria HoReCa, la Mamaia

24 Noiembrie 2023
157 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe data de 24 noiembrie, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, a avut loc inaugurarea Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023, axat pe industria HoReCa, în cadrul evenimentului organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin intermediul Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța (A.I.M.M. Constanța).

Pe durata a trei zile, participanții au avut ocazia să exploreze un eveniment dedicat industriilor HoReCa, având posibilitatea de a interacționa cu profesioniști ce au prezentat servicii și produse prin expoziții, organizarea de seminare, mese rotunde și ateliere de lucru. La ceremonia de deschidere au fost prezenți Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, precum și membri ai patronatelor și organizațiilor din domeniul turismului.

Evenimentul a atras reprezentanți ai mediului de afaceri, din sectorul Horeca și nu numai, precum și reprezentanți ai administrației locale și centrale, alături de un număr semnificativ de constănțeni și vizitatori interesați de acest fenomen.

 Radu Ștefan Oprea: "Urez succes tuturor participanților, să fie cât mai multe contacte, să cumpărăm românește. Să fim cât mai aproape de firme, de cumpărători, prin astfel de evenimente binevenite". 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005549 (s)