News Flash:

Peste 30 de persoane evacuate

Incendiu într-un apartament situat într-un bloc de 4 etaje, din Timișoara

23 Iunie 2023
261 Vizualizari | 0 Comentarii


În timpul nopții de joi spre vineri, peste 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Timișoara din cauza unui incendiu izbucnit într-un apartament. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul gâtului și a primit îngrijiri medicale.

Incendiul a avut loc puțin înainte de ora 2:00 într-un apartament situat într-un bloc de patru etaje, pe strada Sirius din Timișoara. Echipa de pompieri din Detașamentul 1 Timișoara a fost alertată și a trimis la fața locului patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, precum și o ambulanță SMURD, cu un total de 22 de pompieri.

La sosirea pompierilor, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul apartamentului de la etajul 3. Înăuntru se afla un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani, conștient, cu arsuri la nivelul gâtului. Acesta a fost salvat și predat echipajului medical care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" din Timișoara.

De la etajul 4, două persoane au reușit să se autoevacueze, suferind o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon și primind asistență medicală de la o ambulanță SAJ.

Aproximativ 32 de persoane și-au părăsit locuințele din bloc în mod independent.

În interiorul apartamentului afectat de incendiu, mai multe materiale textile și deșeuri menajere au ars, producând degajări semnificative de fum.

Dimineața următoare, pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat cel mai probabil de o țigară lăsată aprinsă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005237 (s)