News Flash:

Loredana Groza, ipostaze incendiare alaturi de Cristi Borcea. Imaginile care fac inconjurul internetului

14 Februarie 2022
867 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana

Loredana Groza se simte mai bine ca niciodata in propria piele. Artista a fost mereu non-conformista, dar acum, a intrecut orice limita a imaginatiei. Lori din Onesti se pozeaza mereu in cele mai provocatoare ipostaze si, spre surprindere ei, aceastea nu prea mai sunt pe placul internautilor.

Loredana a fost invitata in weekend sa cante la nunta lui Cristian Burci cu iubita lui care este cu 22 de ani mai tanara decat el. Elena Voinea a fost in trecut iubita lui Radu Mazare, dar a incheiat definitiv acel capitol. Evenimentul a avut loc in Abu Dhabi, locul unde luxul si opulenta sunt la ele acasa. Loredana Groza s-a simtit ca pestele-n apa, mai ales ca juratei de la „X Factor” ii place sa petreaca la astfel de evenimente.

Dupa ce s-a poat alaturi de Adi Minune si a starnit un intreg val de controverse, Loredana a continuat seria ipostazele interzise minorilor cu Cristi Borcea. Desi avea o rochie cu un decolteu adanc si ca o taietura mai mult decat indrazneata, Loredana s-a urcat pe mese fara inhibitii si a facut un spectacol de zile mari. Borcea nu a parut deloc deranjat de atitudinea Loredanei Groza, ci, din contra, a intrat imediat in jocul ei si s-a simtit bine.

La petrecerea milionarului Cristian Burci au fost invitati si Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, Virgil Iantu cu familia, Cosmin Olaroiu, Catalin Maruta, iar lista poate continua. Loredana Groza a facut show la nunta milionarului si s-a urcat pe masa, unde a cantat si a dansat 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004503 (s)