News Flash:

Anamaria Prodan, de nerecunoscut dupa cea mai recenta interventie la care a apelat. „Cine si-a batut joc de tine”

14 Februarie 2022
755 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este pregatita sa faca mari schimbari in viata ei. Dupa ce a plecat Reghecampf din viata ei, sexy impresara are e gand sa munceasca pana cand va deveni cea mai buna versiune a ei. Momentan, Anamaria a inceput cu pasi mici, dar nu are de gand sa se opreasca aici.

Anamaria Prodan si-a suprins fanii si nu tocmai in cel mai bun mod posobil. Aceasta si-a anuntat urmaritorii ca isi va face cateva schimbari la nivelul fetei, doar ca fanii se asteptau ca totul sa decurga mult mai bine. Impresara a decis sa isi micropigmenteze sprancenele si nu s-a ferit sa se afiseze in online imediat dupa procedura. Urmaritorilor ei nu le-a luat prea mult ca sa inceapa sa arunce cu vorbe dure la adresa impresarei.

Cei care au vazut imaginile nu isi pot explica cum de o femeie atat de bogata precum Anamaria Prodan a apelat la o persoana care sa o faca sa arate atat de rau. In timp ce unii i-au transmis ca mai bine ramanea la forma initiala, altii au inteles ca asta este procesul normal si ca, in timp, totul va arata mult mai bine.

Anamaria Prodan a apelat la micropigmentarea sprancenelor, astfel ca acum nu va mai pierde timpul sa le creioneze si sa le aranjeze. „Micropigmentare powder pentru cea mai de succes femeie din Romania! Fotografia este realizata imediat dupa procedura cand sprancenele sunt inflamate si intense, dupa vindecare (aproximativ 7 zile) sprancenele vor avea un aspect mult mai natural. Va multumim pentru increderea acordata!”, este mesajul transmis de cea care i-a facut sprancenele impresarei.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006620 (s)