News Flash:

Grav accident pe DN68 A, in apropiere de Faget

16 Noiembrie 2022
157 Vizualizari | 0 Comentarii
index 10

Un teribil accident de circulatie a avut loc marti, 15 noiembrie, in apropierea localitatii Faget, pe DN 68 A, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent. O persoana din cele sapte implicate a fost gasita incarcerata.  La locul evenimentului s-au deplasat forte si mijloace impresionante: 1 autospeciala de stingere cu modul de descarcerare (A2003) si 1 ambulanta S.M.U.R.D. tip B din cadrul Statiei de Pompieri Faget, cu un efectiv de 6 subofiteri, 1 autospeciala de transport personal si victime multiple A.T.P.V.M. din cadrul Detasamentului de Pompieri Lugoj cu 3 subofiteri, 2 Elicoptere S.M.U.R.D. (Arad si Caransebes), si 2 ambulante SAJ.

Conform ISU Timis, la fata locului au fost gasite sapte victime care se aflau in cele doua autoturisme implicate in accident. Dintre acestea, doi sunt minori si cinci adulti.

In urma impactului, p persoana a ramas blocata intr-un autoturism si a fost extrasa in stare de inconstienta dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate in accident au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)